Uilen en Muizen CSI op zoogdiervereniging.nl

2 februari 2012

Zelf een braakbal uitpluizen en op zoek gaan naar het slachtoffer? Dat kan! Bestel het Uilen en Muizen CSI pakket vanaf nu via de website van de Zoogdiervereniging. Deze 'doe-het-zelf-kit' bestaat uit onder andere minstens twee braakballen, pluismateriaal als een pincet, instructies en een zoekkaart waarop aan de hand van schedels en kaken de soort op te speuren is.

Tegen betaling van 5 euro (de waarde is 9,95) kan een pakket worden aangevraagd via het onderstaande bestel formulier (het is niet mogelijk het pakket op een andere manier te bestellen).

Verder zijn op de CSI pagina een folder, poster en zoekkaart te downloaden. Ook kun je er filmpjes bekijken van het verzamelen en pluizen van braakballen en de Uilen en Muizen game spelen.

Verbeter de highscore in de Uilen en Muizen Game!