Symposium Biodiversiteit en Leefgebieden Noord-Brabant 2018

Start datum:
16/11/2018
Programma:

De provincie Noord-Brabant organiseert dit jaar voor de zesde keer het symposium ‘Biodiversiteit en Leefgebieden’! Dit symposium is voor alle professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor de Brabantse natuur, bijvoorbeeld bij terreinbeheerders, gemeenten, waterschappen, natuurorganisaties, agrarische natuurverenigingen en adviesbureau’s. Op het symposium laten we zien wat er in Brabant is bereikt rondom biodiversiteit en leefgebieden. Maar ook kansen en uitdagingen komen aan bod. Het gevarieerde programma bestaat uit lezingen, workshops en flitspresentaties.

Datum: vrijdag 16 november 2018
Locatie: Provinciehuis, ‘s Hertogenbosch
Het programma staat hier en de samenvattingen van de lezingen hier.

Binnen enkele dagen was de inschrijving al vol. Aanmelden via dit formulier kan niet meer.
Wil u op de reservelijst komen? Stuur een mail naar symposium@zoogdiervereniging.nl.

Dit symposium wordt georganiseerd door de provincie Noord-Brabant in samenwerking met de Zoogdiervereniging, RAVON en Floron.

Organisatie:
Provincie Noord-Brabant i.s.m. met Zoogdiervereniging, Floron en Ravon.
Locatie:
Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1. 's-Hertogenbosch