Nieuw bestuurslid Zoogdiervereniging

20 december 2016

Een nieuw bestuurslid, dat was wat de zoogdiervereniging zocht en heeft gevonden. Hier ben ik dan en ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Regina Vlijm, ik woon vrijwel al mijn hele leven op de Veluwe en heb al even lang grote interesse in natuur en veldbiologie.

Als voormalig NJN'rtje, "ouwe sok" nu dus en later een aantal jaren als lid van de KNNV, loopt natuur als een groene draad door mijn leven. Inmiddels is mijn passie uitgegroeid tot jaarlijkse monitoring, zowel als vrijwilliger als in dienstverband, van vogels, reptielen, amfibieën en paddenstoelen, maar ook de zoogdieren ontgaan mij niet.

Foto: Regina Vlijm.

Nadat de oproep voor een bestuurslid mijn aandacht had getrokken was een eerste gesprek snel geregeld en is nu dus mijn functie binnen het bestuur een feit. Ik zet me graag in voor een organisatie die zich wil profileren en manifesteren voor een breed publiek maar zeker ook het wetenschappelijk karakter bevat en daarmee te samen een sterk fundament heeft. Ik hoop hieraan mijn steentje bij te kunnen dragen met mijn passie voor natuur en wetenschap en in samenwerking met alle betrokkenen een gedegen organisatie daadwerkelijk te kunnen dragen.

Tot ziens in het veld,
Regina Vlijm